011 635 12 00 | prodaja@vozdovekapije.rs instagramfacebook
Početna / Novosti / Zbog njih ćemo prestati da izlazimo nedeljom

Novosti

24.10.2017.

Zbog njih ćemo prestati da izlazimo nedeljom

Voždove kapije podržavaju seriju Senke nad Balkanom koja obara gledanost

Nova serija Dragana Bjelogrlića „Senke nad Balkanom“ počela je sa emitovanjem, a prema prvim reakcijama gledalaca možemo reći da će ovo biti vanserijski hit. Možemo bez sumnje reći da nas je autorska ekipa ovog trilera naterala da nedelju veče provedemo, posle dugo godina, čekajući TV seriju.

U atmosferi sveopšte ruralizacije kulturnog prostora, ova visokobudžetna stilizovana serija sa urbanom estetikom pomera granice i ne pristaje na kompromis. Kreativni autor serije u jednom od svojih autorskih tekstova rekao je da tokom snimanja serije nije bilo kompromisa ni na jednom nivou i ni u jednoj fazi nastanka serije – od scenarija, priče, tema, podele, estetike režije i na kraju i troškova serije.

Izraelski investitor projekta Voždove kapije, kompanija Shikun & Binui Group prepoznao je od samog početka značaj ovog umetničkog projekta i sa velikim zadovoljstvom pomogao snimanje TV serije.

Stambeno poslovni kompleks Voždove kapije ukupne površine 70.000 kvadratnih metara, čija druga faza izgradnje počinje ove jeseni, biće prvi kondominijum izgrađen na Voždovcu koji svojim budućim stanarima nude kvalitet, sigurnost i udobnost bez kompromisa.